Monday, December 12, 2011

bEranGan..

Tengah boring tunggu adik, saya cuba publish entri guna telefon yang dikatekan bijak ini.. sudah lame nak cuba tapi xpernah nak buat...

Selepas membaca satu entri disalah satu blog travel tentang gunung bromo,tiba2 hati saya sangat melonjak2 untuk ke sana juga... bak kate cerita dongeng,"kalaulah ade doraemon, nak suruh die bawak pergi ke bromo skrg juga".
Tapi...
itu dogeng saje... yang pasti...
saya mesti mahu ke Bromo.. Insyallah jika diizinkan Allah..

7 comments:

  1. saya pun nak pergi

    ReplyDelete
  2. huz, mehlah kite plan betui2 p Bromo thn dpn.. bln 10 ke..
    (tetiba cam rs teruja sgt2..) harus aku pakse cik PA arrange nih..

    ReplyDelete
  3. aku dah ada itinerary utk bromo-bali. dah inform cik nurul aritu. dia macam ok je. around oktober gitulah.

    ReplyDelete
  4. Aku rase drpd beranagn baek ko pikirkan bila masa ko cuti semester bagai... kita orang ni OK je anytime... kita org yg nk kena fit with ko nyer time :-)

    ReplyDelete
  5. ciss! nurul ni mmbunuh angan2 aku... :-(

    yela..yela... kalo gitu aku kena teruss berangan jelah... :-(

    ReplyDelete
  6. bak sini ko punya timetable :D

    ReplyDelete
  7. Amiien, do'aku menyertaimu kak,, nanti kalau nak ke Bromo bisa meet with me :D ,,

    Salam hangat from Jeffrey on paket wisata bromo | bromo tour

    ReplyDelete