Friday, July 9, 2010

tAmaN aStakOnA

Oleh sebab dah masuk sebulan aku xde keje nak dibuek kek opis ni, aku pun hiaslah meja yang luas ni..
buat taman, kononnye nak sejukkan mata bile memandang...mula dari balang bulat berisi 5 ekor ikan gapi, aku tambah eksesori2; rumput plastik aku jadikan karpet... ade pulak umah kayu yg aku bli kat kinabalu,seekor rama2 gergasi,seekor kucing gatai (pasal ape aku panggil gatai, sbbnye ekoq dia xmo turun2...), seekor penyu yg xleh nk berenang, gajah paling kecik yg ada dlm dunia, 2 sisir banana yg xboleh nk dmakan, beruang koala yang dok bertenggek kat pokok kelapa tepi umah kayu ... last, ade pulak wisel kayu and gelas mcD yang aku mls nk pkai...
so... jadilah tAmaN aStakOnA....
bolehlah buat tenang2kan diri aku sambil2 tengok ikan2 gapi berenang-renang dlm balang.....
sampai bile bertahan taman tu????....tunggu dan lihat lah nanti..


vs






















8 comments:

  1. rumput tak besh..
    kena ada lembu peragut rumput baru 'real'..
    wakakaka

    ReplyDelete
  2. taman asta kona2.....hehehee.....

    ReplyDelete
  3. hamboi..kemain lg taman dei...siap ade rerame bagai...tu rimo bintang ke ape tu?

    ReplyDelete
  4. rajin giler! tp best la part takde kije nak buat tuh!

    ReplyDelete
  5. bela kambing sekali..biar dia ragut rumput supaya sentiasa pendek.

    ReplyDelete
  6. best2. cantik menarik lagi tertarik. penternak sambilan eh?

    ReplyDelete
  7. Aku rasa rama-rama tu mesti dah termakan toxin, sebab tu dia jadi lebih besar dari semua binatang2 kat taman ko tu

    ReplyDelete