Monday, August 16, 2010

blogku bersawang dan berlalang....

Dah bersawang dan berlalang kot blog aku nih...
semenjak dua menjak ni aku jadik super malas nak update blog..
dulu konon sibuk gak nk berblog.. berkobar2, nak wat entri mcm2... tapi, smgt tu hilang...
utk beberapa minggu ni aku langsung hilang semangat, rasenye nanti lps ni ade je yg tya KAU KENAPA??
utk pertanyaan tu... jawapan aku is >SILENT MODE<
tak apalah... aku nak carik balik semangat yang hilang nih...
bile dah ok, adalah entri2 kot... biar pun nanti entri2 tu dah berkulat dn cendawan...
Lagipun aku berblog cuma nak melepaskan cengkaman rasa dlm hati dan kongsi cerita kat sesape kwn yg rela nk membaca...

8 comments:

  1. penuh & jenuh dgn ayat2 puitis lagi pasrah.. deme kn layan lagu kmpulan xpdc.. dr deme nie >SILENT MODE< lg baik deme ><..
    cendawan mmg salah satu spesis kulat..
    jiwa deme tgh kaco ker?? mcm dlm ceta yg ada mawi blakon & watak nama 'kamil' tu ker??

    ReplyDelete
  2. alahaiii....awatnyaa??? nak aku nyanyi lagu XPDC kaa???smnagat yg ilang??? heeeee pis

    ReplyDelete
  3. biasala tur... pusingan idup..

    ReplyDelete
  4. jap lg joyahsport pon folo ekau jugak le jawabnyer...muahhahahahaha..

    ReplyDelete
  5. berblog adalah satu bentuk terapi. kami sudi membace. hee..

    ReplyDelete
  6. aku sebenarnya tunggu gmbo KK ni...

    ReplyDelete
  7. Kay,

    itulahh aku pun :D

    update fad, kang jadi masak lemak cendawan pulak

    ReplyDelete
  8. xper.. blog bukanlah hakmilik kekall kannns.. ehehe

    ReplyDelete